Menu

Breng uw 3D-Cad tot leven me, Building Virtuality

Lees meer over ons.

 

Waarin onderscheid zich Building Virtuality?

Building Virtuality (BV) is een vooruitstrevend technologiebedrijf. Gaming technology en Industry 4.0 oplossingen kennen geen geheimen voor ons. Building Virtuality zet deze technologie combinaties in om bedrijfsprocessen te verbeteren en te vereenvoudigen. De BV oplossingen zijn niet alleen leuk en uitdagend om mee te werken. Ze zijn er ook op gericht om met relatief weinig (implementatie) inspanning een snelle ROI te realiseren. 

De Building Virtuality Solutions Suite integreert met bestaande data omgevingen. De Solutions Suite maakt het mogelijk om moeilijk aan te passen bestaande ERP, CRM en BIM-omgevingen van voor naar achter vrijwel moeiteloos te versterken met eenvoudige, flexibele, op de modernste technologie gebaseerde, tools. Daarnaast heeft BV met de HoloHelmet toepassing (een doorontwikkeling van de Microsoft Hololens) een voor maatvoering geschikte nauwkeurigheid in huis. 

 

 

Origin and collaborations

Building Virtuality is ontstaan vanuit Recreate. De basis ligt in de ontwikkeling van standaard applicaties voor de bouwkolom in samenwerking met Recreate klanten waaronder Stamhuis, Plegt-Vos en Groothuis Bouwgroep. De behoefte aan focus heeft geleid tot de afsplitsing en oprichting van BV.
De nauwe samenwerking met zusterbedrijf Recreate is gebleven. 

Binnen BV neemt software en hardware ontwikkeling een belangrijke plaats in. Door onze ervaring op het gebied van BIM, 3D-Cad, ERP en veranderprocessen hebben we eenvoudig te implementeren en te gebruiken functionaliteiten ontwikkeld. De Building Virtuality Solutions Suite is Intellectual Property van Simultria, de eigenaar van Building Virtuality b.v.

Building Virtuality werkt in innovaties samen met Recreate en Tricas en is partner van gerenommeerde bedrijven als Autodesk, Unity, Itannex en Microsoft.