Design & Sales

Breng uw bouwprojecten tot leven met Design & Sales

Maak uw bouwprojecten efficiënter en klantgerichter.
Bent u als ontwerper, aannemer of projectontwikkelaar op zoek naar een manier om uw bouwprojecten efficiënter en klantgerichter te maken? Met Building Virtuality bieden wij u de oplossing!
Wij bieden geavanceerde virtualisatiesoftware waarmee u ontwerp- en afstemmingsprocessen binnen uw bedrijf kunt verbeteren, zowel intern als in samenwerking met uw klanten. Met behulp van onze unieke software, gecombineerd met de nieuwste visualisatietechnieken, transformeren wij technische tekeningen en modellen naar een realistische, virtuele projectomgeving.
Hierdoor kunnen uw klanten hun toekomstige woning of project ervaren nog voordat de bouw begonnen is. Onze software maakt het mogelijk voor uw klanten om verschillende keuzemogelijkheden, zoals materialen, indelingen en afwerkingen, virtueel te zien. Het maakt van het keuzeproces een echte beleving. Dit vermindert niet alleen onduidelijkheden en stress, maar draagt ook bij aan een hogere klanttevredenheid en verlaagt faalkosten.
Ontdek hoe Building Virtuality uw projecten kan transformeren en de interactie met uw klanten kan verbeteren.
Onze Design & Sales oplossing bevat de volgende tools:

 Visualiseren

  Configureren

 Kopersbegeleiding

Visualisatie van bouwprojecten met virtual reality.

Maak indruk met de tool Visualiseren  

Zien is belangstelling, beleven is overtuigd worden en kopen.
Door projecten tot leven te brengen en klanten of collega’s daadwerkelijk door het digitaal ontworpen object te laten lopen, krijgen zij een veel beter beeld van de ruimte en mogelijkheden. Naast het verkoopproces is de tool ook als hulpmiddel en controle-instrument in te zetten. Gedetailleerde, realistische virtuele modellen maken vroegtijdige detectie van mogelijke problemen mogelijk, waardoor aanpassingen kunnen worden aangebracht voordat ze kostbaar worden.
Realtime samenwerking, overal en altijd
Door Visualiseren met VR te gebruiken, kunnen ingenieurs, verkoopteams en klanten effectiever samenwerken. Op afstand kunt u vanuit verschillende locaties in hetzelfde model kijken. Dankzij onze single database structuur zijn keuzes realtime zichtbaar en worden ze automatisch verwerkt voor alle betrokken partijen. Dit voorkomt communicatieproblemen en verminderd het aantal wijzigingen.
Optimale toegankelijkheid
Of u nu een smartphone, tablet of desktop gebruikt, onze projecten zijn zichtbaar op alle verschillende devices, zelfs op een VR- of XR-bril. Hiermee wordt ondersteuning van de Omnichannel strategie toekomstbestendig. Materialen en texturen kunnen geautomatiseerd en handmatig geüpgraded worden, zodat de technisch engineer zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Optimaliseer uw ontwerpproces met onze tool Configureren

Verbeter klanttevredenheid en bespaar tijd!
Door te configureren, bijvoorbeeld in VR, kunnen klanten onmiddellijk de impact van hun keuzes op het ontwerp van de woning zien, van structurele wijzigingen tot afwerkingskeuzes. Of het nu gaat om een woonhuis of een kantoorgebouw, deze directe terugkoppeling verbetert niet alleen de klanttevredenheid, maar vermindert ook de tijd die architecten en ingenieurs besteden aan het opstellen en herschrijven van plannen op basis van klantfeedback.
Maak moeiteloos aanpassingen
Met onze Configureren-tool heeft u een compleet overzicht van alle keuzemogelijkheden in uw project, zowel voor woningen als voor grotere utiliteitsprojecten zoals kantoren, scholen, of industriële gebouwen. Laat uw klanten actief aan de slag gaan en ervaar zelf hoe kleine aanpassingen, zoals het toevoegen van een extra deur, raam of zelfs een uitbouw, de ruimte veranderen. Met de tool kunnen items, designopties en materialen eenvoudig worden verplaatst, gewisseld, toegevoegd of verwijderd, ongeacht de grootte of complexiteit van het gebouw.  Interieur opties zullen het ontwerp versterken door het gebruik van kleur, meubels en verlichting, waardoor de beleving van de ruimte nog intenser wordt. Alle opties zijn direct zichtbaar, wat niet alleen leidt tot tevreden klanten, maar ook de kans op late wijzigingen verkleint, wat vooral bij grote projecten kostbaar kan zijn.
Importeer en exporteer automatisch de opties
De keuzes en aanpassingen worden automatisch bidirectioneel verwerkt, zowel in onze database als in de 3D-CAD-omgeving. Onze geautomatiseerde verwerkingsmogelijkheden besparen niet alleen tijd, maar verbeteren ook de communicatie tussen verkoop en engineering/werkvoorbereiding aanzienlijk. Fouten in de configuraties worden voorkomen door het toepassen van constraints op opties, items en materiaalaanbod. Het aanbod wordt per project afgestemd op de wensen van de verkoop/projectmanager of het gaat om een woningbouwproject of een complex
utiliteitsbouwproject.. 
Ruimtelijk inzicht is met onze Configuratie-tool toegankelijk voor iedereen.

Maak Ontwerpideeën Realiteit met: Kopersbegeleiding

Stapsgewijze kopersbegeleiding: maak het keuzeproces een beleving.
Onze Kopersbegeleidingstool maakt het keuzeproces voor een nieuwe woning tot een echte beleving. Samen met de kopers verkent u moeiteloos de verschillende keuzemogelijkheden en aanpassingen die mogelijk zijn.
Interactieve Virtuele Bezichtigingen
Laat uw kopers hun nieuwe thuis verkennen nog voordat de bouw begint. Met onze levensechte virtuele bezichtigingen kunnen ze door verschillende woningontwerpen wandelen en de ruimte verkennen alsof ze er al wonen. Klanten kunnen experimenteren met verschillende indelingen, materialen en ontwerpen, waardoor ze snel en efficiënt geïnformeerde beslissingen kunnen nemen, wat de verkoopcycli aanzienlijk kan verkorten.
Personaliseer uw Woning
Met onze krachtige configuratietool kunnen kopers hun woning naar wens aanpassen. Van structurele wijzigingen tot afwerkingskeuzes, alles is mogelijk. Zie direct de impact van elke keuze op het ontwerp van de woning.
Directe Feedback en Visualisatie
Dankzij onze VR applicatie kunnen kopers direct de impact van hun keuzes zien. Kleine aanpassingen, zoals het toevoegen van een extra deur, raam of zelfs een uitbouw, worden direct zichtbaar, waardoor kopers meer controle hebben over het ontwerpproces.
Verhoogde Klanttevredenheid
Met Design & Sales geeft u kopers meer controle over het ontwerp van hun woning, wat de klanttevredenheid aanzienlijk verbetert. Door hen actief te betrekken bij het ontwerpproces en hen direct de impact van hun keuzes te laten zien, vergroot u niet alleen de tevredenheid, maar verkleint u ook de kans op late, kostbare wijzigingen. Nadat de keuzes zijn opgeslagen, ontvangen kopers direct een overzicht in PDF-formaat met alle gemaakte keuzes en de bijbehorende prijzen.
Maak kopersbegeleiding efficiënter en effectiever met Building Virtuality.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo!

Sectie: Video’s

Video's over Design & Sales