Maintenance & Support

Ondersteun en verbeter uw processen met Maintenance & Support

De mix van onze Service & Maintenance tools versterkt de First Time Right benadering. Minder ervaren personeel kan op afstand ingewerkt, begeleid en getraind worden. 
Technisch personeel met kennis en ervaring is schaars, vergrijsd, of switcht naar andere branches of de fabriek. Bedrijven dienen aantrekkelijk te worden voor nieuw technisch talent. Daarnaast moet de effectiviteit van inwerken omhoog. De snelheid van innovaties op bestaande en nieuwe oplossingen neemt toe. Maatschappelijke opgaven op het gebied van klimaat en energie schreeuwen om meer handen en betere arbeidsproductiviteit. Ook daarvoor is toepassing van innovaties noodzakelijk. First Time Right benadering wordt middels een mix van onze tools fors versterkt. Nu wordt het mogelijk om minder ervaren personeel op afstand te begeleiden, in te werken en te trainen. 
De drie Service & Maintenance tools ondersteunen je bij deze uitdagingen. Waarbij functionaliteiten als Remote Support of Remote Control integraal met deze tools gebruikt kunnen worden. 
Onze Service & Maintenance oplossing bevat de volgende tools:

Training

  Instructions

 Maintenance

Step by Step training met behulp van innovatieve technologie.

Ondersteun uw activiteiten: Step by Step Training  

Zorg voor effectieve trainingen met onze (virtuele) Step by Step Training tool!
Los van fysieke locatie toch effectief kunnen trainen is nu mogelijk. Trainen in een virtuele omgeving.
Naast training voor algemene onboarding en update zaken als veiligheid en bedrijfsprocedures, bieden we ook proces gerelateerde trainingen. Dit zijn meer specifieke trainingen op het gebied van assemblage/de-assemblage, commissioning, gebruik, service en onderhoud.
Onze training kan volledig virtueel zijn. Maar soms is het effectiever om een combinatie met een fysieke toepassing te organiseren. Als trainer/begeleider kijk je mee en ondersteun je via de ingebouwde Remote Assist functionaliteit.
De Step by Step Trainingen zijn gebaseerd op animatie van handelingen waardoor tekst of tekening interpretatie sterk gereduceerd wordt. Dit zorgt voor minder doorlooptijd en minder interpretatiefouten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te leren in eigen tempo en frequentie. Interne onderzoeken bij bijvoorbeeld PWC hebben aangetoond dat deze manier van trainen meer beklijfd, leuker en interessanter gevonden wordt door medewerkers.
Een groot deel van het handwerk van de te maken trainingen wordt geautomatiseerd. Onze 3D-model converter prepareert namelijk, in combinatie met bijvoorbeeld Step files, de link met animaties. De link met animatie bibliotheken maakt optimalisatie eenvoudig zodat tekstgebruik sterk teruggedrongen kan worden. Uiteraard zijn linken met video en andere reeds bestaande toelichting of instructies mogelijk.

Ondersteun uw Activiteiten: Step by Step Instructies

Werk nieuwe medewerkers in met onze virtuele Step by Step Instructions tool!
Personeel (eigen of van de klant) wordt ondersteund met virtuele, gevisualiseerde Step by Step instructies. Waar nodig zijn deze instructies voorzien van animaties. Je ondersteunt minder ervaren personeel op processen als assemblage, ingebruikname, gebruik en onderhoud. Het kan ook gebruikt worden als guideline bij de uit te voeren checklist. Wat meer ervaren medewerkers kunnen via alternatieve S-b-S Instructions sets minder stappen gebruiken.
Analyse achteraf van benodigde doorlooptijd dient als basis voor verdere procesoptimalisaties.
Als begeleider kijk je mee en ondersteun je via de ingebouwde Remote Assist functionaliteit.
De Step by Step Trainingen zijn gebaseerd op animatie van handelingen waardoor tekst of tekening interpretatie sterk gereduceerd wordt. Dit zorgt voor minder doorlooptijd en minder interpretatiefouten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te leren in eigen tempo en frequentie. Interne onderzoeken bij bijvoorbeeld PWC hebben aangetoond dat deze manier van trainen meer beklijfd, leuker en interessanter gevonden wordt door medewerkers.
Step by Step instructies voor activiteitenondersteuning.
Step by Step onderhoudsinstructies voor activiteitenondersteuning.

Pictogram voor onderhoud en ondersteuning van bouwprojecten. Ondersteun je Activiteiten: Step by Step Maintenance

Vereenvoudig de uitvoerprocessen en voorkom faalkosten middels onze Step by Step tools!
Personeel (eigen of van de klant) maakt support meldingen aan, bereidt zich voor op basis van ‘instructions’, voert uit op basis van ervaring en wordt daarbij ondersteund door animated instructions en waar nodig op afstand ondersteund middels Remote Support en Remote Control.
Interactie met video’s, pdf-instructies en apparaat instructies worden ondersteund zodat met gebruik van 1 omgeving alle benodigde informatie voorhanden is.
De combinatie van S-b-S Instructions en Checklists vereenvoudigen de uitvoerprocessen, voorkomen faalkosten en verhogen ‘First Time Right’.

Sectie: Video’s

Video's over Maintenance & Support