Menu

Building Virtuality; brengt uw 3D-Cad tot leven

Oplossingen voor de bouwkolom

Specialists in Virtual, Augmented and Mixed Reality

Oplossingen voor ondersteuning van primaire processen in de bouwkolom!

Onze Building Virtuality Solutions Suite en de Building Virtuality tools brengen jouw 3D-modellen tot leven in Virtual, Augmented en Mixed Reality applicaties. Nog voor de eerste paal geslagen is kan er rondgelopen worden in een gebouw.

Met de Building Virtuality toepassingen verbeter en vereenvoudig je jouw bedrijfsprocessen. De Solution Suite ondersteunt processen van ontwerp tot onderhoud, van verkoop tot training en van activiteit management tot kwaliteitscontrole. Dit doen wij voor projectontwikkelaars, bouwers, aannemers, installatiebedrijven, infra-bedrijven en andere bouwkolom gerelateerde bedrijven. Met onze software kunnen verkopers makkelijker verkopen. Installatiebedrijven kunnen op afstand monteurs begeleiden in reparaties.

 

 


Building Virtuality Solutions Suite

In iedere fase van een bouwproject brengt de realtime real size weergave mogelijkheden en oplossingen. Denk hierbij aan verkorting van doorlooptijden, verbetering van communicatie en het voorkomen van interpretatie moeilijkheden. Ook betrokkenen zoals klanten, projectleiders en monteurs worden zekerder van hun beslissingen, gemaakte afspraken en werkzaamheden. 
 

Door naadloze integratie met jouw bestaande data is de implementatie inspanning gering en realiseer je een forse ROI in een zeer korte tijd. 
 

Wij gebruiken technologie om zakelijke waarde voor onze klanten te creëren. Het Building Virtuality team wordt gedreven door bedrijfsverbeteringen. Wij zien altijd waar de winst in het optimaliseren van bedrijfsprocessen te behalen is. We adviseren je graag welke technologie het beste bij jouw doel(en) past.  

 

 

 

Customer cases

Building Virtuality HoloHelmet

Ervaar de kracht van onze HoloHelmet, een combinatie met de Microsoft Hololens!